mandag 2. januar 2012

Godt nytt år!


Eit nytt lite livsteikn frå meg.... lurer på om eit nyttårsforsett, sånn for meg sjølv, skal vere at eg skal bli enno flinkare til å få ut nokre nye innlegg på bloggen?!? Bare sånn bittepittelitt oftare enn det har vore?!?.... Eg syns jo det er moro, og ikkje minst så er det utrulig kjekt å lese på andre sine bloggar!!

Biletet over er tatt ut vindauget på flyet, morgonen på veslejulafta - på veg til Sverige for julefeiring hos svigers. Korleis var det igjen... "Over skyene er himlen` alltid..."?!?
Eit fantastisk skue med soloppgongen var det iallfall.


Eitt par julestemningbilete frå heimen....
For å sleppe å dra på for mykje til nabolandet i aust, og for å dele opp litt for alven, hadde vi ei ekstra julafta i romjula då vi kom heim igjen. Mammo` mi stilte med pinnekjøt, eg tok med riskrem frå Rema, og det var nok pakkar under treet her heime òg...


Desse to nissane passar på treet..... Både husbonden og eg har arva kvar vår gamle nisse frå kvar vår bestemor. Det er mange, gode barndomsminne som følgjer med desse to...Vingene frå Walthers som eg berre måtte "snope" meg før jul då eg var på AC Home på Askøy...


Og ikkje minst Maileg-nissane som sit i gangen og ønskjer store og små velkomen!
-eller "mamma, pappa, Aia`-nisse" som alven vår seier ;)

Ønskjer alle kjente og ukjente som er innom bloggen, sjølv med svært lite aktivitet, eit riktig godt nytt år. Må 2012 bli eit opplevelsesrikt og godt år for dykk alle!
Klem frå Anne!

2 kommentarer:

  1. Godt nyttår Anne!!
    Hadde vært kjekt om du holdt nyttårsforsettet ditt :o)

    SvarSlett
  2. Åh, det var kjekt med et innlegg fra din vakre heim Anne :o)
    Stemningsfulle bilder..

    Ønsker deg et nydelig år på alle måter og takker SÅ mye for alle de gode ordene du har lagt igjen og vært med på å oppmuntre meg i dette mitt første bloggeår!

    Klem fra naboen.

    SvarSlett