fredag 29. oktober 2010

1,5 mnd igjen.....Ja, no må det berre gå unna dersom vi skal vere inne i "god tid" før jul... ;) Planen er omkring 15.desember, og det MÅ vi bare klare. Arbeidsfolket står på, og ting skjer!

Her har vi hatt besøk av elektrikar! I tillegg har gubben vore flink og er godt igang med å trekke rør til nettverkskablar, tv, lyd, fiber..... Ja, alt det der ;)

Den MIDLERTIDIGE trappa ;) står der den bestilte, kvite trappa skal komme, og så ser vi inn på vaskerommet.
Vårt soverom!! Så og sei klart for sparkling og maling :) I utg.punktet skulle hjørnet nederst til venstre på biletet bli walk-in garderobe, men vi fant ut at det kom til å bli både trangt og lite praktisk, så no droppar vi det, får eit litt større og opnare rom, og så blir det skyvedørsgarderobe på heile veggen mot alven sitt rom.

Garderoben har byggmester B(jarte)ob og co bygd inn, så det vil nok sjå bra ut!Eit disponibelt rom. Greit å ha eit rom vi kan slenge ting og tang inn i, spesielt i byrjinga når det blir kassar og alt mulig som skal sorterast! :)Svart bad!! ;) Nei, det blir det ikkje, men her er det snart klart for å fliseleggast :)


God helg!!

2 kommentarer:

  1. misunnelig på helt ny bolig:) Men ikkje alt arbeidet! Puh!! Ifølge Rolf er det så mye arbeid med å selge/kjøpe at det er best vi blir boende!! not...
    Britt

    SvarSlett
  2. Forøvrig stort fan av MOT! Knall at skolene også tar fatt i det, vi har brukt det mye i både håndball og svømming:)
    Britt

    SvarSlett