lørdag 23. januar 2010

Stein, stein og meire stein...

Etter ei veke med ka-boooom og risting i nabohuset, har det skjedd litt på tomta ja, men enno er det meir som skal skytast og som skal fraktast bort. Eg trur kanskje vi har litt meir stein enn kva vi treng sjølv ;)


Men det går på fram, og det er veldig kjekt! Enno skal det gravast meir, òg der som det er flatt no - vi skal lenger ned, må vere litt snille med naboane òg :)

Framleis like nøgd med utsikta - det går litt meir opp for meg at dette skal vi sjå på kvar dag, forhåpentligvis resten av livet :) eh....utan gravemaskina og opphøgde bildekk vel og merke ;)

Det er dyrt å bygge hus, det visste vi, men dyrare enn tenkt kan det bli... Muren til mamma og pappa ryk visst med òg etter alle desse salvane som har blitt avfyrt... :(
Jaja! Det ordnar seg!! :)


Ikkje så godt å sjå, men det er sprekker i muren, bitar har falt av, og store delar heller mot vegen.
NO ER DET VIKTIG Å FÅ MED AT PAPEN` VAR VELDIG TYDELIG PÅ AT DET GJORDE INGENTING OM MUREN RAUK UNDER SKYTINGA...trur nesten han såg muligheten for å gjere noko nytt i hagen... Så då trong ikkje bombemannen ta SÅ mykje hensyn som han brukar gjere.. ;) Så då blir det ikkje så dyrt for oss då...han bad jo nesten om det ;)
- sånn, må ikkje bli noko misforståelsar her...sant?? :)

2 kommentarer:

 1. Hei Anne, så heldige dere er som har så flott tomt! Og superdigg med den utsikten :)
  Dere må ha lykke til med byggingen!
  Klem

  SvarSlett
 2. Takk, Elisabeth!
  Ja, vi er storfornøgd med tomta - kan absolutt ikkje klage på den!
  Spennande i tida framover blir det òg!
  Klem :)

  SvarSlett